fflachigamalin

Alla inlägg under juli 2016

Av Malin - 6 juli 2016 08:57

 

Blev kvar på sjukhuset inatt. Eftersom jag hade feber och fortfarande ont så vågade de inte släppa hem mig. Hade sån tur så jag fick ett eget rum! Nu har jag varit på röntgen, så väntar svar från den så får vi se vad som händer sen. Får injektioner med antibiotika. Och nästa skulle jag få kl 13, så verkar bli kvar en stund iaf. Jag hoppas att jag får åka hem senare idag! 

Ha en bra dag! 

Av Malin - 5 juli 2016 22:20

I söndags eller egentligen redan på lördag började jag få känningar av njursten. Men på lördag fattade jag inte att det var det, utan trodde att det va lite värk efter att ha tagit cellprov på torsdag. Men nu efteråt förstår jag ju att det inte var det. Vid elvatiden på söndag kväll va smärtan olidlig.. Ringde 1177 och fick åka in direkt. Prover och smärtstillande, första sprutan hjälpte lite, men inte helt. Fick en till lite senare, med morfin. Tycker att det är otäckt med morfinet för man blir så konstig i kroppen. Men det onda försvann & jag fick åka hem. Om det fortsatte göra ont eller om jag fick feber så skulle jag åka in direkt igen. Det onda har inte släppt och idag fick jag feber igen. Återigen ringa 1177, med order att åka in direkt. Snälla mamma rycker ut och skjutsar mig även idag. Hon måste ju ha lite kul på sin semester... 😉 Eller inte.. Nu är jag iaf här igen & prover är tagna, inväntar svar på dom. Så får vi se vad som händer sen! Hoppas på att få åka hem och att febern släpper.. Skulle verkligen behöva jobba imorgon! Det va min plan iaf. Men är tyvärr ingen super women.. 😔 Jaja, jag hoppas att det sket en snabb vändning! ✊


   

Idag laddade hon upp med en bok istället! 


Ha det gott 😘

Av Malin - 2 juli 2016 01:00

Ska strax hämta Linus & Amanda m kompis, när de kommer med bussen från stan, de har varit på pip. Stora frågan ikväll har varit sova eller va vaken. Inte så svårt val egentligen. Jag är ju nattsuddare 😀

Har varit ett par turer till stallet under kvällen.. Stänger till gräshagen på natten för både Vinur & Lloyd och för Fflach och Asta. När jag kom dit så stod både Vinur och Lloyd inne. Så gav dem kvällshöet & gick ut och tog in Carry, Fflach och Asta. Och Elin tog ut Prinsen. Ja hos oss går endel ut på natten & andra in.. Elin och jag pysslade en stund hos våra vänner, innan vi åkte hem. När jag stod hemma och hängde tvätten slog det mig att jag hade ju inte stängt till gräshagen hos Vinur och Lloyd!! Glömde väl det för att de redan hade gått in själva.. Så bara att sätta sig i bilen och ta en tur tillbaka för att stänga. 


 

Lloyd valde att gå in när det regnade som mest under dagen. Klok kille det där! 😍

Elin och jag passade på att ta en ridtur mellan skurarna idag (rena turer hade vi). Himlen öppnade sig både före och efter.. Vilket syns väl på bilden på Lloyd! 


 

Kvällsmys med två gulliga tjejer! 


 

Bild från en annan dag under veckan, Fflach älskar att rulla sig i Lloyd och Vinurs hage! 😀 😜


Nu har det ju förresten blivit 2 juli, vilket innebär att Fflach har födelsedag!! 🎉🎂 7 år redan!! Snart har han bott hos mig i 6 år 💗 Älskade häst!

Nä nu ska jag nog sova en liten stund!


Godnatt! 



Ovido - Quiz & Flashcards