fflachigamalin

Alla inlägg den 21 juli 2016

Av Malin - 21 juli 2016 22:45

Härliga semester, äntligen lite sommarvärme!! Igår var vi till Sunne sommarland hela dagen. Jättefint hela dagen, trots att när vi vaknade hemma så var det helt igenmulet...Men vi hade sol hela dagen, va först på eftermiddagen när vi skulle åka hem som det mulnade på. På väg hem stannade vi på Sunne Pizzeria och käkade mat. Jag vart arg & röt till åt en gubbe som satt och rökte. Är så jävla äckligt när folk röker och man sitter och äter. Rök rakt över oss och sotet hamnade nästan i Elins hår. Då tände jag till!! 😈 Han fimpade direkt! 

   


Idag vart det Tobakshöle & bad hela dan. Första badet för i år för min del. Det va 21 grader i vattnet, men jag tyckte att det va kallt... Men jäkligt varmt och gött uppe på land. 


Imorgon blir det lite jobb på fm för mig. Sen får vi se om det blir stranden igen 😀

 


Blev även ett kvällsbad för bästa hunden Dima 😍 

       


Avslutar som vanligt kvällen hemma på altanen. Lite räkor ikväll igen, dock tyckte jag inte att de va goda idag, så de flesta åker i soporna. Elin hon har ätit toast med skagenröra både till frukost och kvällsmat!  Hennes favoritmat som hon egentligen skulle få när hon fyllde år. Men det blev idag istället! 

 

En god Mojito slank ner också 🍹


Natti natti 😘 


Ovido - Quiz & Flashcards