fflachigamalin

Alla inlägg den 24 april 2016

Av Malin - 24 april 2016 22:49

Nu har jag uppdaterat dåligt igen.. Här kommer lite uppdatering i bilder.

Vi åkte till Sälen!! Där hade vi en otroligt fin stuga och helt fantastiskt väder 🔆 Torsdag till söndag var vi borta. Härligt avbrott i vardagen med hela familjen och några vänner! 

           


Sen jobbade jag ett par dagar, packade om väskan och drog till Prag med jobbet 😀 För er som inte varit där rekommenderar jag att åka dit! Vi hade en jättebra resa, billig shopping och god mat och dryck. Även maten och drycken var bra och billigt. En öl för mellan 13-15 kr ute på restaurang! 

 


Sen hem till vardagen igen, tycker väldigt mycket om min vardag!! 👍 😀 

   


Provridit en häst, modell grövre. En trevlig bekantskap!! Inte jag själv som ska köpa ny häst. Utan provred åt en annan. Om det blir köp så ska min mamma bli medryttare 😀

 


I helgen som var, alltså igår så var det träning för Ulrika igen. Den här gången var det bara Elin som tränade. Själv har jag lagt ner ridningen för några månader framåt. Får se vad läkaren säger om när han tror att jag kan komma igång igen.. 

Träning för Ulrika är alltid en höjdpunkt, hon lyckas få fram det bästa av både ryttare och hästar!! 👍 

   



Idag ville Elin ha med mig till stallet innan jag skulle åka. Säå så fick det bli. Hon ville träna på sånt som Ulrika tipsat om. Jag passade på att snosa lite extra på Fflach innan jag skulle åka. Vet ju inte när jag orkar till stallet igen..

   


Det blev en liten sammanfattning i bilder! 

Nu säger jag godnatt igen 😘


Av Malin - 24 april 2016 22:28

Jag har väntat på att få åka till Landskrona för operation i över ett år. För några veckor sedan så damp kallelsen ner i brevlådan... Så jäkla dålig tajming.. Har absolut ingen lust att bli opererad nu!! När jag ändå väntat så länge så kunde det lika gärna väntat till hösten.. Men men sånt får man inte bestämma själv. Så nu ligger jag på ett hotellrum i Landskrona. Imorgon ska jag skrivas in på sjukhuset här. Ska träffa läkaren, ta prover osv. Sen blir det operation på tisdag. Min känsla är inte den bästa. Har ingen större förhoppning att det ska lyckas denna gången heller.. För er som inte vet så har jag gjort totalt 12 operationer (även små ingrepp inräknat, men där jag iaf varit nedsövd) tidigare!! Men utan att det blivit bra. Snarare har det bara blivit värre.. Eftersom de som opererat har gjort fel. Men det var i Karlstad. Nu är jag iaf hos en specialist i Landskrona. Så snälla håll tummarna ✊✊


Mer uppdatering imorgon! Godnatt 😘 

Ovido - Quiz & Flashcards